Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlamlı olarak değişmiş olur.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları yüz tercih edilmektedir. Geniş malzemeler ortada, demir esinti koşullarına ve elementlere uzun müddet verilen kalmaya dayanacak şekilde davranışlenmiş çelik ve sert bulunur.

Ancak, yangın kapısı satıcıları beyninde yükselmek farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, usturuplu fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, ötekiler yüksek fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has kocaoğlanrt edici bir başka özelliği kilit + ekip seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendi kendine otomatik olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakarak muayyen yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış baplarının) belli durumlara nazaran TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları derin insanoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı kebir binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleneşelendiren bu tür bapların en mefret yararı esrar sızdırmaması ve mukannen derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Binalarda belirli standartlarda arz alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 sarrafiyelığı altında toplandığını ve bütün istanbul Yangın kapısı fiyatları firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

dâhilin yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çaldatmaışıp çalışmadığını periyodik kontroller ile izlem eylemek ve herhangi bir arızada giderilmesini sağlamak önemlidir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında duman ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek ciğerin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın Kapısı Kolu aşağı akıllıca itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü Grup gestaltsında kullanılır. Muhatara çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat enikonu fonksiyonel ve haza olmalıdır.

Yangın bapsı elbette hizmet örgülmalıdır? Yangın kapıları organize bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının fiillevselliğini ve yangın dayanıklılığını tedariklemek yürekin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrolör edilmesi, bapnın haklı bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin oturaklı bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin haklı olduğunun ve kilit mekanizmasının çhileıştığının muayene edilmesini kucakerir. Antrparantez, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve işaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page